De gezichten van Steentjes

Steentjes is een jong, dynamisch en modern bedrijf op het gebied van hypotheken, makelaardij, verzekeringen, pensioenen en bankzaken.  We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. U vindt onze kantoren in Eibergen, Groenlo, Lichtenvoorde en Ruurlo.

Steentjes Makelaars en Taxateurs
Steentjes Makelaars bemiddelt bij de aan- en verkoop van alle soorten en maten onroerend goed. Ook geven wij onafhankelijke en deskundige taxaties. Makelaardij op een andere manier: persoonlijk, betrokken en doorzichtig. Uw belang staat voorop.

Steentjes Hypotheken
Onze hypotheekadviseurs komen bij u langs. Zij zorgen er voor dat u de juiste keuze maakt uit ons ruime aanbod: een hypotheek die aan alle wensen voldoet. Natuurlijk regelen wij voor u ook de administratieve afhandeling. Hiervoor betaalt u niets méér, want service gaat bij ons een stap verder.

Steentjes Verzekeringen en Pensioenen
Schade leidt bij Steentjes niet tot die vervelende papierwinkel. Één telefoontje en Steentjes regelt alles. Onze verzekeringen en pensioenen zijn maatwerk met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Uw wensen staan centraal. Steentjes Verzekeringen en Pensioenen, een veilig idee.

Steentjes Zelfstandig Adviseur RegioBank
Wij zijn de bank in uw regio, een nuchtere bank in de buurt. Waar u terecht kunt voor sparen, betalen, hypotheken, alles. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App.
De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn wij trots op!

Dit zijn de gezichten van Steentjes

Directie

Wout SteentjesDirectie en Register Makelaar Taxateur
“Al zo’n 30 jaar ben ik met heel veel plezier als makelaar actief. Het is elke keer geweldig om samen met onze medewerkers betrokken te zijn bij de verkoop en koop van een eigen (t)huis. Voor de meeste mensen betreft de ver- of aankoop van een eigen huis toch één van de grootste transacties in hun leven hetgeen de nodige emoties met zich meebrengt. Onze klanten daarin goed te begeleiden, evenals met de daarbij verwante zaken als verzekeringen, taxaties, bankzaken en hypotheken, geeft elke dag weer veel voldoening. Daarnaast bedienen we de zakelijke markt met de verhuur en verkoop van winkels, kantoren en bedrijfshallen.”

Wout Steentjes

Rik SteentjesDirectie en Adviseur Zakelijke Verzekeringen
“ Mijn passie is om iedere dag te streven naar het volledig ontzorgen van onze klanten op de gebieden waarin wij werkzaam zijn, te weten makelaardij, verzekeringen, hypotheken, pensioenen  en bankzaken. Daarnaast is mijn uitdaging er voor te zorgen dat onze medewerkers met plezier en dezelfde passie voor die klanten bezig zijn en binnen ons bedrijf de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen “.

Rik Steentjes

Kantoor Lichtenvoorde

Claudia van DamCommercieel medewerker Makelaardij
“ Als binnendienstmedewerker ben ik u graag van dienst met betrekking tot al uw vragen op het terrein van makelaardij. Daarnaast heb ik ruim 15  jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Samen met mijn collega’s gaan wij graag voor u aan de slag “.

Philip Huinink Register Makelaar Taxateur
“ Het kopen en/of verkopen van een woning is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Met mijn ervaring en persoonlijke benadering probeer ik uw wensen in kaart te brengen met als doel om samen het optimale resultaat te bereiken. Ook voor taxaties van woningen en voor aankoop- en verkoopbegeleiding van bedrijfsonroerend goed kunt u mij benaderen “.
Philip Huinink
Patricia Grijsen – DomhofReceptioniste en binnendienst Makelaardij
“ Als receptioniste spreken wij elkaar wanneer u ons kantoor in Lichtenvoorde benadert. Iedere keer weer sta ik u met plezier te woord en zorg ik ervoor dat achter de schermen de zaken goed geregeld worden. Dat is wat ik graag doe! “ Patricia werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.

Valine PetersReceptioniste en binnendienst Makelaardij
“ Als eerste aanspreekpunt kijk ik er elke dag weer naar uit om klanten  te woord te staan, ze op hun gemak te stellen en ze verder te helpen. Daar word ik nou vrolijk van! “ Valine werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Valine Peters

Bart BerenschotErkend Hypotheek- en Financieel Adviseur
“In mijn adviespraktijk is het meedenken en klankborden over risico’s en oplossingen op het financiële en persoonlijke vlak iets wat ik graag doe. Door mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld weet ik hoe belangrijk lokale herkenbaarheid en persoonlijk contact daarbij is. Belangrijk hierbij is ook dat beide partijen een goed gevoel hebben bij de gegeven financiële inzichten en het daarbij passende en persoonlijke advies. Ik zie u graag op een van onze kantoren. “

Mirjam te BrakeAdviseur RegioBank en Verzekeringen
“Onze klanten ervaren dat we dichtbij en vooral toegankelijk zijn, dat vind ik belangrijk. U kunt bij mij terecht met vragen over bankzaken en verzekeringen. Samen voor het beste resultaat gaan, dat is wat mij het meest trots maakt! “

Mirjam te Brake

Karina van den MosselaarAdviseur RegioBank en Administratie
“ Wat wil iemand graag, meedenken en daarbij zo goed mogelijk aansluiten met wat wij kunnen bieden. Voor uw bankzaken ga ik deze uitdaging graag met u aan. Daarnaast verzorg ik de boekhouding voor al onze kantoren. Hierdoor ontstaat een afwisseling in werkzaamheden die heel goed bij mij past. U kunt mij zowel op ons kantoor in Lichtenvoorde als in Groenlo tegenkomen. “

Karina van den Mosselaar

Marjon ten Brinke Hoofd binnendienst en Adviseur Zakelijke Verzekeringen
“ Het mooiste van mijn werk is het zoeken naar maatwerkoplossingen. Samen met de ondernemer de bedrijfsrisico’s inzichtelijk maken en een afweging maken. Voor de niet zelf te dragen risico’s vind ik de beste verzekeringsoplossing . Daarnaast kunnen vaak ,door adequate  preventiemaatregelen en risicomanagement, een aantal risico’s worden ingeperkt. Binnen Steentjes zorg ik o.a. voor de optimalisering van de verschillende processen. Plezier en Professionaliteit zijn de kernwaarden ”.

Christel Groot Zevert  Commercieel medewerker Verzekeringen
“ Een onafhankelijk advies kunnen geven in een persoonlijk gesprek ervaar ik als een  meerwaarde van ons kantoor. Een schade snel en correct afwikkelen daar ga ik helemaal voor! “
Christel Groot Zevert
Dorien Koppelman Commercieel medewerker Verzekeringen
“ Door mijn jarenlange ervaring in het verzekeringsvak, weet ik hoe belangrijk lokaal en persoonlijk contact daarbij is. Ik leer u graag kennen op één van onze mooie kantoren om u te helpen met al uw praktische verzekeringsvragen over polissen en schades “.
Ewout ten Pas Adviseur Zakelijke en Particuliere Verzekeringen
“ Als adviseur is mijn drijfveer om voor  de klant de risico’s duidelijk en inzichtelijk  in kaart te brengen en zorg ik voor een passend advies. Het persoonlijk contact en het adviseren maakt het interessant en zorgt voor uitdaging. Hieraan hoop ik nog jaren een steentje bij te mogen dragen “.

Floortje LiestingCommercieel medewerker Verzekeringen
“ Ik krijg een goed gevoel als ik mijn klant een passend en persoonlijk advies op maat heb kunnen geven of een schade goed en snel heb kunnen afwikkelen. Een tevreden klant is mijn streven en maakt mijn werk de moeite waard!  “

Maureen RuikesPensioenadviseur
“ Ik adviseer werkgevers, werknemers en DGA’s over pensioen.  Het is leuk om klanten door heldere communicatie inzicht te geven in de complexe pensioenmaterie “.

Kantoor Groenlo

Kim TheissenRegister Makelaar Taxateur
“ Dagelijks behartig ik vanuit ons kantoor in Groenlo de belangen van onze opdrachtgevers. Het samenbrengen van de verkopende en kopende partij is voor mij het doel met als ultiem hoofddoel het succesvol (ver)kopen van een woning tot tevredenheid van alle belanghebbenden! Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden omtrent de verkoop van uw woning te bespreken of ontmoet u graag tijdens een bezichtiging bij één van onze te koop staande woningen! Maar ook voor een taxatie en voor huur of verhuur kunt u op mij rekenen “.

Simone BijlsmaReceptioniste en binnendienst Makelaardij
“ Als receptioniste ben ik vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten in Groenlo. Elke werkdag streef ik ernaar om u zo goed mogelijk te helpen door u van informatie te voorzien of u in contact te brengen met de juiste collega. Daarnaast ondersteun ik de afdeling makelaardij. Ik haal er plezier uit om het proces van de verkoop van een woning van het begin tot het eind samen met mijn collega’s in goede banen te leiden “.

Dave klein GunnewiekHypotheekadviseur en Adviseur Regiobank
“ Als hypotheekadviseur en adviseur RegioBank ben ik dagelijks in gesprek met onze klanten. Het persoonlijke contact en het onafhankelijk adviseren van mensen bij het maken van de juiste keuze geeft mij een heel goed gevoel en maakt mijn werk zo leuk “.

Dorien Koppelman Commercieel medewerker Verzekeringen
“ Door mijn jarenlange ervaring in het verzekeringsvak, weet ik hoe belangrijk lokaal en persoonlijk contact daarbij is. Ik leer u graag kennen op één van onze mooie kantoren om u te helpen met al uw praktische verzekeringsvragen over polissen en schades “.

Kantoor Eibergen

Bart BerenschotErkend Hypotheek- en Financieel Adviseur
“In mijn adviespraktijk is het meedenken en klankborden over risico’s en oplossingen op het financiële en persoonlijke vlak iets wat ik graag doe. Door mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld weet ik hoe belangrijk lokale herkenbaarheid en persoonlijk contact daarbij is. Belangrijk hierbij is ook dat beide partijen een goed gevoel hebben bij de gegeven financiële inzichten en het daarbij passende en persoonlijke advies. Ik zie u graag op een van onze kantoren. “

Suzan JurjusCommercieel medewerker Hypotheken
“ Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand kan betekenen. Op de afdeling hypotheken zorg ik voor een goede en complete afhandeling van uw hypotheek “.

Marjon ten Brinke Hoofd binnendienst en Adviseur Zakelijke Verzekeringen
“ Het mooiste van mijn werk is het zoeken naar maatwerkoplossingen. Samen met de ondernemer de bedrijfsrisico’s inzichtelijk maken en een afweging maken. Voor de niet zelf te dragen risico’s vind ik de beste verzekeringsoplossing . Daarnaast kunnen vaak ,door adequate  preventiemaatregelen en risicomanagement, een aantal risico’s worden ingeperkt. Binnen Steentjes zorg ik o.a. voor de optimalisering van de verschillende processen. Plezier en Professionaliteit zijn de kernwaarden ”.

Mark Mengerink Commercieel medewerker Verzekeringen
“ Het leukst aan mijn werk vind ik de diversiteit, zowel het afsluiten en beheer van verzekeringen alsmede het behandelen van schades. Daarnaast wil ik door middel van korte lijnen en laagdrempelig zijn de meerwaarde van Steentjes als tussenpersoon laten zien. Het tevreden stellen en houden van klanten is mijn grootste drijfveer “.

Kantoor Ruurlo

Jeanine van Schepen Hypotheekadviseur en Adviseur RegioBank
“ Door mijn jarenlange ervaring in het bank-en hypotheekadvies, weet ik hoe belangrijk en leuk lokaal en persoonlijk contact is. Als hypotheekadviseur en adviseur Regiobank zie ik u graag op één van onze kantoren “.

Linda Wezinkhof Commercieel medewerker Verzekeringen
“ Ik ben trots op de persoonlijke wijze waarop wij binnen ons bedrijf de klant mogen en kunnen bedienen. Het vertrouwen winnen van de klant en hem een passend advies geven, maakt mij blij “.

Henrieke Kamperman Adviseur RegioBank
“ Regiobank. Uw bank dichtbij, waar u gewoon even kunt binnen stappen. Persoonlijke aandacht voor de klant vind ik erg belangrijk, ik sta graag voor u klaar en doe een stap extra voor u mocht dat nodig zijn “.

Dinie Stegeman Adviseur RegioBank
“ Samen met de klant zijn/haar bankzaken zo goed mogelijk regelen zodat we er beiden een goed gevoel bij hebben. Klanten laten merken dat ze welkom zijn, hun taal spreken en aandacht voor ze hebben, dat vind ik belangrijk “.

Ine WolterinkAdviseur RegioBank
“ Het laagdrempelige van ons kantoor is waar ik trots op ben. Een kantoor waar de klant zo binnen kan lopen. De wijze waarop wij de klant kunnen en mogen helpen met financiële zaken en het vertrouwen van de klant te krijgen dat maakt het werk zo leuk “.