Wie zijn wij?

Steentjes is een jong, dynamisch en modern bedrijf op het gebied van hypotheken, makelaardij, verzekeringen, pensioenen en bankzaken.  We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. U vindt onze kantoren in Eibergen, Groenlo en Lichtenvoorde.

Steentjes Makelaars en Taxateurs
Steentjes Makelaars bemiddelt bij de aan- en verkoop van alle soorten en maten onroerend goed. Ook geven wij onafhankelijke en deskundige taxaties. Makelaardij op een andere manier: persoonlijk, betrokken en doorzichtig. Uw belang staat voorop.

Steentjes Hypotheken
Onze hypotheekadviseurs komen bij u langs. Zij zorgen er voor dat u de juiste keuze maakt uit ons ruime aanbod: een hypotheek die aan alle wensen voldoet. Natuurlijk regelen wij voor u ook de administratieve afhandeling. Hiervoor betaalt u niets méér, want service gaat bij ons een stap verder.

Steentjes Verzekeringen en Pensioenen
Schade leidt bij Steentjes niet tot die vervelende papierwinkel. Één telefoontje en Steentjes regelt alles. Onze verzekeringen en pensioenen zijn maatwerk met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Uw wensen staan centraal. Steentjes Verzekeringen en Pensioenen, een veilig idee.

Steentjes Zelfstandig Adviseur RegioBank
Wij zijn de bank in uw regio, een nuchtere bank in de buurt. Waar u terecht kunt voor sparen, betalen, hypotheken, alles. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App.
De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn wij trots op!

Dit zijn de gezichten van Steentjes

Patricia Grijsen – Domhof
Patricia is vanaf 3 januari 2008 voor de meesten het eerste contact met Steentjes. Naast haar algemeen ondersteunende taken binnen de makelaardij, zorgt ze er voor dat u zo spoedig mogelijk bij de juiste persoon binnen onze organisatie terechtkomt. Patricia werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.
Patricia

Silvia Seesing
Vanaf 2012 is Silvia de collega van Patricia op de receptie van ons kantoor in Lichtenvoorde. Op de woensdag en de donderdag is zij het eerste aanspreekpunt en verwijst zij u naar de juiste personen binnen onze organisatie.
Silvia

Floortje Liesting
Floortje sinds 2001 als binnendienstmedewerkster verzekeringen op het kantoor in Lichtenvoorde. U kunt bij haar terecht voor al uw praktische verzekeringsvragen over polissen, schades en uitkeringen.

Dorien Koppelman
Dorien werkt vanaf 2004 bij Steentjes, maar heeft veel jaren ervaring in het verzekeringsvak. Dorien werkt op ons kantoor in Lichtenvoorde en is voor alle kantoren het aanspreekpunt voor pensioenen. U kunt bij haar ook terecht voor al uw praktische verzekeringsvragen over polissen, schades en uitkeringen.

Karina van den Mosselaar
Karina is de steun en toeverlaat voor de Regio Bank en op administratief gebied op het kantoor in Lichtenvoorde. Ze werkt sinds 1999 bij Steentjes. Karina staat u graag met praktische raad en daad terzijde.

Bart Berenschot
Bart versterkte begin 2005 ons team. Hij is als Erkend Hypotheekadviseur met ruim vijftien jaar praktijkervaring hét aanspreekpunt op dit terrein. U kunt met Bart in zowel Eibergen, Groenlo als Lichtenvoorde een afspraak maken.

Jeanine van Schepen
Sinds begin mei 2008 is Jeanine bij ons in dienst getreden. Ze heeft een jarenlange ervaring in het bankwezen. Jeanine is in haar rol als binnendienstmedewerkster hypotheken op ons kantoor in Groenlo verantwoordelijk voor de afhandeling van alle hypotheekaanvragen.
Jeanine

Kim Theissen
Kim kwam na zijn stage in 1998 bij Steentjes in dienst. Hij is inmiddels al weer een aantal jaren werkzaam als gecertificeerd makelaar – taxateur onroerend goed. Vanuit het kantoor Groenlo helpt hij u graag bij de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden.

Christel Groot Zevert
Christel is specialist op het terrein van verzekeringen. In de binnendienst van ons kantoor in Lichtenvoorde richt ze zich sinds 1996 op zowel particuliere als zakelijke relaties.
Christel

Wout Steentjes
Wout is directeur van Steentjes Makelaars en Taxateurs. Nadat hij zijn rechtenstudie had voltooid ging hij al snel aan de slag als gecertificeerd makelaar – taxateur onroerend goed. Wout heeft ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij. Aan- en verkoop van uw woning of bedrijfspand zijn bij hem in goede handen.
Wout Steentjes

Suzan Jurjus
Suzan is in Groenlo uw eerste aanspreekpunt op het terrein van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Zij is werkzaam bij ons sinds 1993 en zij zorgt ervoor dat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Rik Steentjes
Rik is directeur van Steentjes Verzekeringen en Pensioenen en Steentjes Hypotheken. Ook hij is meester in de rechten. Rik werkt sinds 1989 in de verzekeringsbranche. Hij is specialist op het terrein van alle bedrijfsmatige verzekeringen en pensioenen.
Rik Steentjes

Mark Mengerink
Vanaf medio 2005 werkt Mark bij Steentjes. Als opleiding heeft hij MBO Bank- en Verzekeringswezen gevolgd. Hij is in Eibergen werkzaam als binnendienstmedewerker op het gebied van verzekeringen en pensioenen.

Philip Huinink
Philip is begin 2006 bij ons in dienst getreden en is als gecertificeerd makelaar – taxateur werkzaam op ons kantoor in Lichtenvoorde, waarbij zijn aandacht zich richt op zowel de woning- als de bedrijfsmakelaardij. Philip heeft ruim 15 ervaring in de financiële dienstverlening.

Mirjam te Brake
Mirjam is medio 2006 onze afdeling verzekeringen komen versterken. Mirjam heeft reeds 20 jaar ervaring in het bank- en verzekeringsvak en zij is werkzaam op ons kantoor in Lichtenvoorde voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Zij is hèt aanspreekpunt voor alles wat met de RegioBank en haar producten te maken heeft.

Ewout ten Pas
Met ingang van 1 maart 2007 zijn de gelederen op ons kantoor in Lichtenvoorde versterkt met Ewout ten Pas als binnendienstmedewerker verzekeringen. Ewout volgde hiervoor de opleiding Commercieel medewerker Bank- en Verzekeringswezen.

Marjon ten Brinke
Per 1 oktober 2007 is Marjon ten Brinke in dienst gekomen als Buitendienstmedewerkster Verzekeringen voor kantoor Eibergen. Zij legt en onderhoudt de contacten met alle zakelijke en particuliere relaties op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen en pensioenen.

Dave klein Gunnewiek
Per 1 oktober 2016 is Dave klein Gunnewiek bij ons in dienst getreden. Dave is werkzaam op onze nieuwe RegioBank vestiging in Groenlo en u kunt bij hem, naast bancaire producten, eveneens terecht voor alle voorkomende particuliere verzekeringen. Dave heeft 12 jaar ervaring opgedaan als Adviseur Particulieren bij een grote bank, hij weet dus waar hij over praat !
Dave klein Gunnewiek (Steentjes Verzekeringen)

Maureen Ruikes
Vanaf januari 2017 is Maureen Ruikes bij ons in dienst getreden als pensioenadviseur. Maureen heeft 15 jaar ervaring in het pensioenvak en kan u uitgebreid adviseren inzake individuele en collectieve pensioenregelingen
Maureen Ruikes (Steentjes Pensioenen)