Terug naar het overzicht

Aalten – Vragenderweg 2

“Thuis” werken midden in de natuur!

Te koop, op een prachtige locatie aan de Vragenderweg 2 te Barlo (gem. Aalten) – nabij Café Rest. de Domme Aanleg – een nieuw gebouwd, geheel zelfvoorzienend, ATELIER / KANTOOR, ter grootte van totaal 85 m2 (begane grond 62 m2, souterrain 23 m2).

Totaal groot 3.40.99 ha (34.099 m2), bestaande uit o.a. circa 10.000 m2 bos, ca. 8.000 m2 natuurweide*, weiland, heidegrond, laan en het bouwblok.

De inhoud van het gebouw is circa 268 m3. Het genoemde perceel is bestemd voor “bedrijfsdoeleinden” (geen woonbestemming!)

* Op de natuurweide en op de heidegrond mag geen drijfmest worden opgebracht. Op deze bepaling rust een kettingbeding.

Het gebouw is aangesloten op een septictank-systeem/helofytenfilter en verder “off-grid”, d.w.z. geen aansluiting voor gas, water en elektriciteit. Het grondwater is zuiver en drinkbaar maar voor consumptie is flessenwater aan te bevelen.

Met de aanwezige houtkachel voor koken en verwarmen en het voorradig hout uit het bos, zonnepanelen (20 PV-panelen à 280 Wp) gecombineerd met energieopslag en een goede isolatie, kan dit gebouw zichzelf van energie voorzien. Voor de momenten dat de zon verstek laat gaan en de opgeslagen energie niet toereikend is, is een aggregaat aanwezig. Glasvezel / wifi is aanwezig.

Prijs kosten koper, exclusief BTW.

Bekijk voor meer beeldmateriaal het pand op Funda.nl