Terug naar overzicht

Dorpsstraat 34, Zieuwent

Op aanvraag Maandlasten berekenen
Foto's (3)

Omschrijving en kenmerken


Te huur aangeboden: Zalencentrum beter bekend als “Parochiehuis Horeca Berendsen”. Het horecabedrijf heeft een uitstekende naamsbekendheid en is het bekende adres voor feesten en partijen, vergaderingen, recepties en seminars. Het bedrijf is al geruime tijd een thuisbasis voor vele clubs en verenigingen. In het weekend is de keuken in gebruik als cafetaria.

Het centrum ligt aan de doorgaande weg tussen Ruurlo en Lichtenvoorde, nabij vele fiets- en wandelroutes. Het terrein, inclusief voldoende parkeerplaatsen is goed te bereiken.

De uitvalswegen zijn (de N18 met ontsluiting naar de A18 op minuten afstand).

Zieuwent is een dorpsgemeente in de Achterhoek, gelegen in de provincie Gelderland. Voor toerisme is er veel vertier. Daarnaast wordt het omringd door veel natuurlandschap.

Het centrum beschikt over 4 zalen waar na samenvoeging 2 grote zalen gemaakt kunnen worden. De grote zaal is voorzien van een podium met kleedruimte. Een van de kleine zalen is om te bouwen tot schietbaan. De zalen zijn te bereiken via ruime een voor- en achterentree met toiletgroep met heren-, dames en invalidetoilet. Verder is het pand voorzien van een keuken, berging en koelcel. Overname van inventaris in overleg met huidige huurder.

Aanvaarding in overleg
Huurprijs op aanvraag.Kenmerken


Dorpsstraat 34, Zieuwent
Te huur
Horeca - zalen - vrijstaand
In overleg

Interesse in dit pand of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Wout Steentjes

Wout Steentjes

w.steentjes@steentjes.nl
0544 372220
Neem contact met ons op

Dorpsstraat 34, Zieuwent

Op aanvraag