Terug naar het overzicht

Groenlo – Buitenschans 22-70

Kenmerken

Bruto huurprijs
€ 104,04 per m² exclusief BTW

Bestemming
Kantoorruimte en praktijkruimte

Oppervlakte
Vanaf 18 m² beschikbaar, totaal nog circa 350 m² beschikbaar

Aanvaarding
Per selectie procedure

Ligging
Te midden van woonwijk, ideaal gelegen tussen het centrum en de rondweg

Parkeerplaatsen
130 stuks

Algemeen
Den Papendiek is een gezondheidscentrum waar de inwoners van Groenlo TROTS op kunnen zijn. In het centrum zijn de meest uiteenlopende zorgaanbieders gehuisvest, zowel grotere organisaties alsmede individuele zorgaanbieders.

Dankzij de intensieve samenwerking tussen de deelnemers kunnen vrijwel alle zorgvragenden in het centrum terecht. Momenteel zijn onder andere in het centrum gevestigd een apotheek, huisarts, logopedist, mondhygiënist en osteopaat.

Het centrum is ruim en licht opgezet in een groene omgeving. Bezoekers en gebruikers voelen zich prettig in deze fraaie omgeving.

Ligging
Te midden van een woonwijk, omringd door veel groen ligt het mooie “Den Papendiek”. Door de ideale situering, tussen het centrum van Groenlo en de rondweg, heeft het gezondheidscentrum een uitstekende bereikbaarheid voor automobilist, fietser en voetganger.

Vloeroppervlak
De afmetingen van de ruimten zijn zeer divers.
De kleinste ruimte bedraagt 18 m2 v.v.o. Dit is exclusief de gemeenschappelijke ruimtes als gangen en toiletgroepen (factor 1,35). Het totale bruto verhuurbaar oppervlakte in het centrum bedraagt 4.457,9 m2.

Huurperiode
Minimale huurperiode is 12 maanden.

Parkeergelegenheid
Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid. In totaal zijn er 130 parkeerplaatsen, dit is inclusief 4 mindervalideparkeerplaatsen.

Huuraanbieding
€ 104,04 per m2 b.v.o. te vermeerderen met BTW.
€ 120,70 per m2 b.v.o. indien niet BTW plichtig.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Overige bijzonderheden
– De huurder gaat een Lidmaatschap aan met de Vereniging van Huurders van het Gezondheidscentrum Den Papendiek en betaalt lidmaatschapskosten voor de gehele praktijk (het gehuurde).
De lidmaatschapskosten worden bepaald naar b.v.o. in verband met het gemeenschappelijk gebruik van de entree en overige algemene voorzieningen.
– De Energielasten worden tevens betaald en verrekend door de Vereniging van Huurders.
– In het centrum is een huismeester aanwezig.