Terug naar het overzicht

Groenlo – Buitenschans 22-70

Den Papendiek is een gezondheidscentrum waar huurders trots op kunnen zijn. In het centrum zijn de meest uiteenlopende zorgaanbieders gehuisvest, zowel grotere organisaties, alsmede kleinere en individuele zorgaanbieders in zeer uiteenlopende sectoren/branches.

Het voordeel van dit gezondheidscentrum is dat patiënten de verschillende zorgaanbieders makkelijk kunnen vinden, omdat ze allemaal in 1 gebouw zitten en de zorgaanbieders kunnen sneller met elkaar overleggen en /of doorverwijzen.
Dankzij de intensieve samenwerking tussen de deelnemers kunnen vrijwel alle zorgvragenden in het centrum terecht. Momenteel zijn onder andere in het centrum gevestigd een apotheek, huisarts, logopedist, fysiotherapeut, mondhygiënist, psycholoog, diëtiste, huidtherapeut en osteopaat.
Door de ideale ligging, tussen het centrum van Groenlo en de rondweg, heeft het gezondheidscentrum een uitstekende bereikbaarheid voor automobilist, fietser en voetganger. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
Het centrum is ruim en licht opgezet in een groene omgeving. Bezoekers en gebruikers voelen zich prettig in deze fraaie omgeving. Tevens beschikt het pand sinds dit voorjaar over zonnepanelen. Het is goed geïsoleerd en er zijn recent ruim 300 zonnepanelen door de huurdersvereniging aangebracht.

Huurprijs
Vanaf € 120,00 per m² (exclusief BTW, indien huurder BTW-plichtig is). Exclusief bijdragen energie en bijdrage huurdersvereniging. De bijdragen voor de huurdersvereniging zijn € 28,00 per m² Bruto VloerOppervlakte per jaar.
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
Nader te bepalen door De Woonplaats.

Bestemming
Kantoorruimte en praktijkruimte

Oppervlakte
Er zijn al ruimtes vanaf circa 15 m² Verhuurbare VloerOppervlakte. Dit is exclusief de gemeenschappelijke ruimtes als gangen en toiletgroepen (factor 1,36).
Overige bijzonderheden
– De huurder gaat een Lidmaatschap aan met de Vereniging van Huurders van het Gezondheidscentrum Den Papendiek en betaalt lidmaatschapskosten voor de gehele praktijk (het gehuurde).
De lidmaatschapskosten worden bepaald naar Bruto VloerOppervlakte in verband met het gemeenschappelijk gebruik van de entree en overige algemene voorzieningen.
– De Energielasten worden tevens betaald en verrekend door de Vereniging van Huurders.
– In het centrum is een huismeester aanwezig.
– Het gebouw is gerealiseerd in 2003. Het is goed geïsoleerd en er zijn recent ruim 300 zonnepanelen door de huurdersvereniging aangebracht.