Terug naar het overzicht

Lichtenvoorde – Dijkstraat 25

NIEUW BIJ ONS IN DE VERKOOP

Een uitstekend onderhouden karakteristieke PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTE met aan de overzijde van de straat een ruime openbare parkeerplaats. Het pand is gelegen aan de rand van het dorpscentrum en is hierdoor goed bereikbaar. Centrumvoorzieningen zoals winkels en horeca-gelegenheden met terrassen binnen handbereik.

Bouwjaar 1920/1948, laatste jaren compleet gerenoveerd. O.a. voorzien van hardhouten ramen/kozijnen met isolerende beglazing, het dak is geïsoleerd, de c.v.-ketel (HR-combi) is in 2019 vervangen en er zijn 12 zonnepanelen geplaatst. Gevels deels voorzien van nieuwe knipvoegen.
De behandelkamers zijn voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. De wanden bestaan grotendeels uit niet-dragende systeemwanden, grotendeels voorzien van glasweefsel-behang.

Het perceel heeft de bestemming “Maatschappelijk” met functieaanduiding “gezondheidszorg”. Wonen of kamerbewoning op de verdieping onder voorwaarden wellicht mogelijk.

Inhoud 901 m3; Verhuurbare vloeroppervlakte: 215 m2 (begane grond circa 144 m2, verdieping ca. 71 m2)

Globale indeling:

begane grond:
entree/ portaal met trapopgang, receptie met wachtruimte; kelder; vijf behandelkamers; keuken met inbouwapparatuur; ruim, geheel betegeld toilet met fonteintje en urinoir in lichte kleurstelling;

1e verdieping:
overloop, twee behandelkamers en kantoorruimte; geheel betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel in moderne lichte tinten.

2e verdieping:
via vlizotrap bereikbare bergzolder.

ALGEMEEN:
– Verwarming middels Atag cv-ketel uit 2019
– Vrijstaande berging en fietsenstalling
– Indeling is makkelijk te wijzigen
– Schilderwerk is in prima staat
– Voor meerdere doeleinden geschikt

Aanvaarding in overleg