Terug naar het overzicht

Lichtenvoorde – Koningslinde 14C

Op het bedrijventerrein “Het Lindebrook” aan de Koningslinde te Lichtenvoorde beiden wij TE HUUR aan een drietal moderne BEDRIJFSHALLEN voor het midden- en kleinbedrijf van elk circa 192 m².

Alle units zijn conform de BENG-eisen (Bijna EnergieNeutraal Gebouw) gebouwd. Het energieverbruik zal dan ook laag liggen en mogelijk zelfs tot 0 kunnen worden gereduceerd in combinatie met een mogelijke PV-installatie op het dak. Deze multifunctionele ruimtes hebben een moderne uitstraling en zijn afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen. De units kunnen uitstekend dienen als als werkplaats, showroom, opslagruimte of atelier. Een kantoor met pantry en toilet is inpandig eenvoudig te realiseren.

Het terrein ligt direct aan de N18, de hoofdverkeersader tussen Twente (Enschede) en de Achterhoek (Doetinchem). De units zijn zeer goed bereikbaar via het verharde buitenterrein en met ruime parkeermogelijkheden (3 stuks per unit).

Elke unit heeft de mogelijkheid om voorzien te worden van een verdiepingsvloer waarmee het bruikbare oppervlak kan worden vergroot.

Maten:
Circa 192 m² BVO (ca. 18,55 x 10,35 m)
Vrije hoogte: ca. 6 meter

Algemeen:
– Glad afgewerkt betonnen vloeren voorzien van leidingwerk voor vloerverwarming.
– Aansluiting voor pantry / toilet.
– Overhead deur (4,3 x 4,20 cm – h x b), elektrisch bediend met afstandsbediening
– Afzonderlijke loopdeur.
– Eigen wateraansluiting.
– Standaard meterkast – een eigen aansluiting per unit (3×25 Ampère)
– Basis LED-verlichting
– De mogelijkheden om een glasvezelverbinding te realiseren (specifieke schutbuis tot in de meterkast is voorzien)