Terug naar overzicht

Bongenkamp 44, Aalten

Koopsom: € 595.000 k.k.

Nieuw

Foto's (22)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Het is kleurrijk wonen in de ruim opgezette, groene nieuwbouwwijk Kobus aan de rand van Aalten. Wonen op Kobus krijgt extra kleur met deze ruime, onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa. Gelegen op een royaal perceel biedt ze binnen en buiten volop leefruimte. Interessante extra’s zijn de grote onderhoudsarme tuin, de dubbele carport en de mogelijkheden voor een bedrijf aan huis.

De woning aan de Bongenkamp 44 is in 2006 onder architectuur gebouwd op een perceel van maar liefst 1.235 vierkante meter. Gelegen aan de rand van de wijk Kobus staat ze garant voor een perfect uitzicht over het prachtige Aaltense buitengebied. De woning biedt met een inhoud van 774 kubieke meter een zee aan ruimte. Ze verkeert in perfecte staat van onderhoud en is een voorbeeld van duurzaamheid dankzij het gebruik van eersteklas materialen (onder andere aluminium ramen en kozijnen), een zonneboiler en een optimale isolatie (EPN -0,9). Duurzaamheid spreekt ook uit het levensloopbestendige karakter van deze villa. Jong en oud voelen zich in deze gelijkvloerse woning thuis. De wijk is kindvriendelijk ingericht en biedt door haar ligging en infrastructuur ook volop ontspanningsmogelijkheden voor ouderen.

Comfort en luxe
De villa aan de Bongenkamp 44 blinkt uit in comfort. Zo is de woning gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming, deels met plavuizen en kent ze een hoog afwerkingsniveau. De badkamer heeft een riante inloopdouche en is uitgerust met kwaliteits-sanitair. De designkeuken heeft een natuurstenen aanrechtblad en is voorzien van de modernste inbouwapparatuur. De verschillende ruimten zijn doelmatig ingericht. De woning is door haar indeling en ruime opzet bij uitstek geschikt voor wonen en werken.
Niet alleen binnen, maar ook buiten straalt de Bongenkamp 44 luxe en comfort uit. De tuin is fraai opgezet. Beplanting en bestrating zijn zo uitgevoerd dat het onderhoud minimaal is. Het terras vormt een smaakvolle overgang van binnen naar buiten.

Wonen in Aalten
Het is goed toeven in Aalten. In de fraaie kern van dit Achterhoekse dorp bevinden zich tal van winkels en horecabedrijven. Daarnaast beschikt Aalten over een prachtig buitengebied, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Aalten ligt op slechts enkele autominuten van de wegen A18/N18 en andere dorpen en steden.Kenmerken


Bongenkamp 44, Aalten
Beschikbaar
Woonhuis - Vrijstaande woning
€ 595.000
In overleg
2006
In woonwijk, Vrij uitzicht
1.235 m²
163 m²
774 m³
4
3
Ja, Carport, Geen_garage
Ja (970 m²), Tuin_rondom
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Wout Steentjes

Wout Steentjes

w.steentjes@steentjes.nl
0544 372220
Neem contact met ons op

Bongenkamp 44, 7122 TZ Aalten

Koopsom: € 595.000 k.k.