Terug naar overzicht

Ruiterweg 7, Eibergen

Vraagprijs: € 425.000 k.k.
Foto's (58)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


HELAAS WORDEN ER VOOR DEZE WONING VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING, GEEN BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN MEER INGEPLAND.

Maak jij van deze woonboerderij jouw droomhuis?

In het buitengebied van Eibergen echter ook op steenworp afstand van Groenlo bieden wij deze ruime VRIJSTAANDE woning met meerdere bijgebouwen aan. Alles is gelegen op een kavel van 1.850 m² eigen grond.

Met vier kamers op de begane grond die je naar eigen wens kunt inrichten als woon-, werk– of slaapkamers, een ruime keuken, en waar ook een badkamer te vinden is met afzonderlijk toilet. En laten we de ruime deel niet vergeten.

Op de verdieping bevind zich een slaapkamer en een ruime zolder die veel mogelijkheden biedt voor extra kamers, een hobbyruimte of opslag.

De grote schuren bieden volop mogelijkheden voor opslag, hobby’s of een werkplaats.
In de uitgestrekte tuin kun je genieten van het buitenleven, een moestuin, het houden van kippen of creëren van gezellige zithoekjes met prachtig uitzicht over de weilanden.

GLOBALE INDELING:
Kelder: kelderruimte.

Begane grond: entree / hal, met meterkast; voor- / woonkamer met een houten vloer en een gashaard; slaapkamer; slaapkamer; eetkamer met een houten vloer en een gashaard; keuken (1992) voorzien van 4-pits gasstel en afzuigkap; bijkeuken; badkamer (2001) voorzien van douchecabine en wastafel; toiletruimte (2001) met wandcloset; ruime deel.

Middels vaste trap bereikbare… verdieping: bergzolder en een slaapkamer.

Extern: drie vrijstaande bijgebouwen, te weten een voormalige kippenschuur, varkensschuur en garage.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1929
– Perceelgrootte 1.850 m²
– Woonoppervlakte 205 m²
– Inhoud 1.088 m³
– Energielabel G
– De woning wordt verwarmd middels een c.v.-installatie Nefit 2001

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat het verkochte object grotendeels dateert uit circa 1929. De ouderdom van het verkochte object brengt mee dat koper niet mag verwachten dat het verkochte aan de huidige maatstaven (o.a. Bouwbesluit) voldoet.
Het is koper bekend dat ten tijde van de (ver-)bouw van het verkochte het normale praktijk was dat materialen werden gebruikt welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer mogen worden toegepast, waaronder asbesthoudende materialen, loden leidingen en dergelijke. Voor zover deze materialen aanwezig zijn wordt deze aanwezigheid door koper aanvaard.
Bij twijfel heeft koper de kans gehad om vragen stellen en/of zelf onderzoek (laten) verrichten. Koper is in deze in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te laten voeren. Van deze gelegenheid is wel / geen gebruik gemaakt. Koper vrijwaart verkoper voor eventueel toekomstige aansprakelijkheid.Kenmerken


Ruiterweg 7, Eibergen
Verkocht onder voorbehoud
Woonhuis - Vrijstaande woning
€ 425.000
In overleg
1929
Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
1.850 m²
205 m²
1.088 m³
5
2
Ja, Vrijstaand_hout
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Ruiterweg 7, 7152 DE Eibergen

Vraagprijs: € 425.000 k.k.