Terug naar overzicht

Bleumingsteeg 4c, Groenlo

Vraagprijs: € 175.000 k.k. Maandlasten berekenen

Nieuw

Verkocht

Foto's (34)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Villa Maurits
Je betreedt het statige appartementengebouw ‘Villa Maurits’ via de rustige Bleumingsteeg. In de ruime entree kun je eventueel de fiets plaatsen in de fietsenstalling en controleer je of je nog post hebt ontvangen. De containers voor het oud papier staan in een aparte berging; plastic en restafval gaan in ondergrondse containers nabij.

Via een goed verlicht en ruim trappenhuis loop je naar de bovenste verdieping. De aanwezige personenlift kan je natuurlijk ook naar het appartement brengen. Eenmaal boven aangekomen, is volop daglicht aanwezig door een grote lichtkoepel.

Warm welkom
Via de voordeur van het appartement kom je eerst terecht in een ruime hal waar je de jas kunt ophangen. In de meterkast vind je slimme meters voor elektra en gas, komt het signaal van Ziggo de woning binnen en is een glasvezelaansluiting aanwezig. Via de hal loop je naar de inpandige berging, waar een wasmachine-aansluiting te vinden is. Tevens is er gelegenheid voor een wasdroger en je kunt daarnaast de stofzuiger en strijkbenodigdheden in de berging kwijt. De houten stellingen bieden voldoende ruimte voor de boodschappen. Ook de cv-ketel (HR) is in de berging te vinden.

Rustig slapen
In de ruime slaapkamer is het uitzicht al even bijzonder als in de woonkamer. Je kijkt namelijk in een directe lijn naar de Calixtus Basiliek. Wil je privacy of even geen uitzicht, dan bieden de top-down plissés voor de ramen uitkomst. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement, boven de Bleumingsteeg. Er is voldoende ruimte voor een groot bed. De op maat gemaakte kast is voorzien van 3 plafondhoge schuifdeuren, waarvan één is uitgevoerd als spiegel. Tussen de kast en de dakkapel is voldoende ruimte voor een werkplek.

Extra grote douche
Tegenover de berging is de badkamer gesitueerd. De tegelkeuze (wit en donker antraciet) is tijdloos en chique. Er is een toilet en grote wastafel met daarboven een spiegelkast. Aan het plafond een plafondlamp met LED lampen. Tot slot kun je achter een glazen deur genieten van de extra grote douche met 2 douchekoppen en thermostaatmengkraan.

Veel daglicht
De keuken, het eetkamergedeelte en de woonkamer bevinden zich in één grote ruimte. De hoekkeuken is uitgevoerd in zwart/grijs met chroomaccenten. De keukenapparatuur bestaat uit een grote inbouwkoelkast, combi-oven, gaskookplaat en luxe Itho afzuigkap. Daarmee worden kookdampen en vettige lucht uit het appartement gezogen en worden deze niet door een filter terug de kamer ingeblazen. Boven de grote wasbak glanst een luxe keukenkraan voorzien van afspoelspuit. In het kastje onder de wasbak vindt je twee afvalemmers op rail. Mocht je een vaatwasser willen in de keuken, dan kun je simpelweg enkele laden wegnemen, een extra stopcontact/groep is al aangelegd. Boven het aanrecht hangen enkele lage kastjes voorzien van melkglas, waarin voldoende ruime is voor koffiekopjes, glazen en ander serviesgoed. Inbouwspots verlichten het werkblad eronder. Die spots zijn overdag niet nodig, want direct boven de keuken is een grote lichtkoepel aanwezig die veel daglicht naar binnen haalt.

Uitzicht op het Grols kanon
De woonkamer bevindt zich aan de kant van de Beltrumsestraat. Omdat je op de bovenste verdieping bent, kijk je over de Wereldwinkel uit en geniet je van een weids uitzicht. Je ziet veel natuur en zodra de bomen hun blad verliezen, kun je zelfs het Grols kanon zien! Het appartement heeft aan beide zijden een grote dakkapel voorzien van draai-/kantelramen. Om muggen, vliegen en andere insecten buiten te houden, zijn alle ramen voorzien van inzethorren. Op een enkele speelse schuine hoek na, zijn de plafonds in het appartement zo’n 2,60 meter hoog.

Bijzonderheden appartement
– een goed geïsoleerd appartement midden in het centrum van Groenlo
– winkels (waaronder supermarkt + drogist), horeca en parkeerplaatsen om de hoek
– eigenaar appartement kan parkeerontheffing voor blauwe zone bij de gemeente Oost-Gelre aanvragen
(éénmalig € 150,00 (tarief 2019))
– Intergas HR-ketel 2006 (laatste onderhoud 10-2019)
– Vereniging van Eigenaars is financieel gezond en het onderhoud wordt uitgevoerd volgens een meerjarenonderhoudsplan
– servicekosten VvE € 77,19 per maandKenmerken


Bleumingsteeg 4c, Groenlo
Verkocht
Appartement - Bovenwoning
€ 175.000
In overleg
2006
In centrum
76 m²
241 m³
2
1
1
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Bleumingsteeg 4c, 7141 AK Groenlo

Vraagprijs: € 175.000 k.k.