Terug naar overzicht

Groeneweg 34, Groenlo

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Nieuw

Foto's (52)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Deze jaren twintig TUSSENWONING met karakter zoekt een nieuwe eigenaar!
De woning is gelegen op een gewilde locatie aan een rustige straat en heeft een diepe tuin met achterom.

Door middel van openslaande deuren naar de tuin, oogt de woonkamer erg licht door het vele lichtinval. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken die je nodig hebt.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een moderne badkamer met wastafelmeubel, toilet en inloopdouche.
De achtertuin biedt privacy en beschikt over een ruime houten schuur. De tuin is ook bereikbaar via een pad aan de achterzijde en komt uit op de straat.

Deze woning straalt comfort en historie uit en is helemaal klaar om jouw nieuwe thuis te worden.

GLOBALE INDELING:
Begane grond: entree / hal met trapopgang en provisiekast; eet- / woonkamer met tuindeuren; dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en oven met stoomfunctie); toilet; bijkeuken voorzien van wasmachine aansluiting. Grote tuinschuur.

1e verdieping: overloop; drie ruime slaapkamers; badkamer voorzien van vloerverwarming, wastafelmeubel, toilet en inloopdouche.

Middels vlizotrap te bereiken 2e Verdieping: opbergzolder.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1921
– Perceelgrootte 250 m²
– Woonoppervlakte 88 m²
– Inhoud 338 m³
– Energielabel C
– De woning is gerenoveerd tussen 2016 en 2018
– De woning wordt verwarmd middels een cv- installatie Atag 2016
– Airconditioning 2018
– Vloerverwarming op de badkamer
– Nieuwe keuken 2023

Aanvaarding in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat het verkochte object grotendeels dateert uit circa 1921. De ouderdom van het verkochte object brengt mee dat koper niet mag verwachten dat het verkochte aan de huidige maatstaven (o.a. Bouwbesluit) voldoet.
Het is koper bekend dat ten tijde van de (ver-)bouw van het verkochte het normale praktijk was dat materialen werden gebruikt welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer mogen worden toegepast, waaronder asbesthoudende materialen, loden leidingen en dergelijke. Voor zover deze materialen aanwezig zijn wordt deze aanwezigheid door koper aanvaard.
Bij twijfel heeft koper de kans gehad om vragen stellen en/of zelf onderzoek (laten) verrichten. Koper is in deze in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te laten voeren. Van deze gelegenheid is wel / geen gebruik gemaakt. Koper vrijwaart verkoper voor eventueel toekomstige aansprakelijkheid.Kenmerken


Groeneweg 34, Groenlo
Beschikbaar
Woonhuis - Tussenwoning
€ 250.000
In overleg
1921
250 m²
88 m²
338 m³
5
3
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Groeneweg 34, 7141 DS Groenlo

Vraagprijs: € 250.000 k.k.