Terug naar overzicht

Het Blik 110, Groenlo

Vraagprijs: € 237.500 k.k.

Nieuw

Verkocht

Foto's (50)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


HELAAS WORDEN ER VOOR DEZE WONING VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING GEEN BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN MEER INGEPLAND.

Deze TUSSENWONING is perfect voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een (t)huis! Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos woongenot.

Kenmerken van de woning:
– 3 slaapkamers: ideaal voor een gezin of om te gebruiken als werk- of hobbyruimte.
– Vaste trap naar de zolder: via een vaste trap bereikt u de zolder, waar de mogelijkheid bestaat om een vierde slaapkamer te creëren.
– Nieuwe badkamer (2020): de badkamer is recentelijk gerenoveerd en gemoderniseerd.
– Open Keuken en woonkamer: de open indeling van de keuken en woonkamer zorgt voor een ruimtelijk gevoel en maakt het een perfecte plek om samen te komen.
– Vernieuwde kozijnen (2019): alle kozijnen van de eerste en tweede verdieping zijn vervangen voor kunststofkozijnen met draai-kiepramen en HR++ glas.

GLOBALE INDELING:
Begane grond:
entree/hal; open woonkamer met L-vormige keuken voorzien van inbouwapparatuur, inbouwkast; hal; toilet; bijkeuken/berging met wasmachine aansluiting.

1e verdieping:
Overloop met vast kast; 3 slaapkamers; badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Middels vaste trap te bereiken..…
2e Verdieping:
zolderkamer; C.V.-ruimte

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1980
– Perceelgrootte 145 m²
– Woonoppervlakte 92 m²
– Inhoud 369 m³
– Energielabel B
– De woning wordt verwarmd middels een C.V.-ketel (ATAG, 2019)
– Het dak is na-geïsoleerd in 2018

Aanvaarding in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat het verkochte object grotendeels dateert uit circa 1980. De ouderdom van het verkochte object brengt mee dat koper niet mag verwachten dat het verkochte aan de huidige maatstaven (o.a. Bouwbesluit) voldoet.
Het is koper bekend dat ten tijde van de (ver-)bouw van het verkochte het normale praktijk was dat materialen werden gebruikt welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer mogen worden toegepast, waaronder asbesthoudende materialen, loden leidingen en dergelijke. Voor zover deze materialen aanwezig zijn wordt deze aanwezigheid door koper aanvaard.
Bij twijfel heeft koper de kans gehad om vragen stellen en/of zelf onderzoek (laten) verrichten. Koper is in deze in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te laten voeren. Van deze gelegenheid is wel / geen gebruik gemaakt. Koper vrijwaart verkoper voor eventueel toekomstige aansprakelijkheid.Kenmerken


Het Blik 110, Groenlo
Verkocht
Woonhuis - Tussenwoning
€ 237.500
In overleg
1980
145 m²
92 m²
369 m³
5
3
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Het Blik 110, 7141 TL Groenlo

Vraagprijs: € 237.500 k.k.