Terug naar overzicht

Het Blik 156, Groenlo

Vraagprijs: € 275.000 k.k.
Foto's (56)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Ontdek deze prachtige instapklare hoekwoning gelegen in een rustige buurt en met vrij uitzicht over openbaar groen. Deze woning biedt het perfecte startpunt voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar comfort en gemak.

In 2022 is de woning volledig verduurzaamd door middel van kunststof kozijnenincl. voor- en achterdeur, 13 zonnepanelen, HR++ glas en na-ïsolatie (kap en vloer).

Daarnaast biedt deze hoekwoning een ruime woonkamer met veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, dus van alle gemakken voorzien.
Met een berging voorzien van aanrechtblad en wasmachine- en drogeraansluiting biedt dit veel extra opbergruimte.
De drie ruime slaapkamers, badkamer en een apart toilet op de 1e verdieping zorgen ervoor dat er voldoende ruimte en comfort voor een gezin is. Ook op zolder is er ruim voldoende opbergruimte en/of de potentie tot het realiseren van een extra (slaap)kamer.

De onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping is ook bereikbaar via een achterom.

Deze woning heeft alles wat je zoekt voor een comfortabel thuis!

GLOBALE INDELING:
Begane grond: entree/hal met meterkast; woonkamer met trapkast; open keuken voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, inductiekookplaat uit 2022, afzuigkap, combi-oven); hal met toegang tot toilet met fontein en urinoir; bijkeuken voorzien van o.a. aanrechtblad en aansluiting voor een wasmachine.

1e verdieping: overloop; apart toilet; drie ruime slaapkamers; badkamer voorzien van dubbele wastafelmeubel en inloopdouche.

Middels vaste trap te bereiken..… 2e Verdieping: bergzolder.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1976
– Perceelgrootte 225 m²
– Woonoppervlakte 92 m² (begane grond en 1e verdieping)
– Overige Inpandige Ruimte 13 m² (zolder)
– Inhoud 383 m³
– Energielabel A
– De woning wordt verwarmd middels een cv- installatie Nefit Trendline 2021
– Elektrische vloerverwarming in de badkamer
– 13 zonnepanelen (2022)
– In 2022 verduurzaamd (kunststof kozijnen en na- geïsoleerd)

Aanvaarding in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat het verkochte object grotendeels dateert uit circa 1976. De ouderdom van het verkochte object brengt mee dat koper niet mag verwachten dat het verkochte aan de huidige maatstaven (o.a. Bouwbesluit) voldoet.
Het is koper bekend dat ten tijde van de (ver-)bouw van het verkochte het normale praktijk was dat materialen werden gebruikt welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer mogen worden toegepast, waaronder asbesthoudende materialen, loden leidingen en dergelijke. Voor zover deze materialen aanwezig zijn wordt deze aanwezigheid door koper aanvaard.
Bij twijfel heeft koper de kans gehad om vragen stellen en/of zelf onderzoek (laten) verrichten. Koper is in deze in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te laten voeren. Van deze gelegenheid is wel / geen gebruik gemaakt. Koper vrijwaart verkoper voor eventueel toekomstige aansprakelijkheid.Kenmerken


Het Blik 156, Groenlo
Onder bod
Woonhuis - Hoekwoning
€ 275.000
In overleg
1976
In woonwijk, Vrij uitzicht
225 m²
92 m²
383 m³
4
3
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Het Blik 156, 7141 TM Groenlo

Vraagprijs: € 275.000 k.k.