Terug naar overzicht

Klompenmaker 1, Groenlo

Vraagprijs: € 410.000 k.k.

Nieuw

Foto's (54)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Welkom in deze gezellige twee-onder-een-kapwoning, gelegen in een kindvriendelijke buurt en gebouwd in 1990. Met drie comfortabele slaapkamers en een extra benedenruimte die naar eigen wens kan worden benut, biedt deze woning alle ruimte voor voldoende woongenot.

Deze woning is netjes afgewerkt en instapklaar voor nieuwe bewoners.
Ben jij enthousiast? Maak een afspraak en kom de woning bekijken!

GLOBALE INDELING:
Begane grond: entree / hal met trapopgang met trapkast, meterkast en toilet met fontein; L-vormige woonkamer met gashaard; half open keuken voorzien van inbouwapparatuur (4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser); kantoor / speelkamer in de uitbouw; berging met openslaande deuren; carport.

1e verdieping: overloop met airco; badkamer met wandcloset, inloopdouche, ligbad en wastafel met meubel; drie slaapkamer waarvan ouderslaapkamer met dakkapel en vaste kast.

Middels vaste trap te bereiken..… 2e Verdieping: een zolderruimte met bergruimte achter de knieschotten en aansluiting voor wasmachine. Tevens mogelijkheid tot het realiseren van een vierde (slaap-)kamer.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1990
– Perceelgrootte 292 m²
– Woonoppervlakte 118 m²
– Inhoud 443 m³
– Energielabel B
– De woning wordt verwarmd middels een C.V.-ketel (Nefit 2004)
– Airconditioning op de eerste verdieping
– 8 zonnepanelen aanwezig (mei 2023)

Aanvaarding in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat het verkochte object grotendeels dateert uit circa 1990. De ouderdom van het verkochte object brengt mee dat koper niet mag verwachten dat het verkochte aan de huidige maatstaven (o.a. Bouwbesluit) voldoet.
Bij twijfel heeft koper de kans gehad om vragen stellen en/of zelf onderzoek (laten) verrichten. Koper is in deze in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te laten voeren. Van deze gelegenheid is wel / geen gebruik gemaakt. Koper vrijwaart verkoper voor eventueel toekomstige aansprakelijkheid.Kenmerken


Klompenmaker 1, Groenlo
Beschikbaar
Woonhuis - Twee onder één kapwoning
€ 410.000
In overleg
1990
Aan rustige weg, In woonwijk
292 m²
118 m²
443 m³
5
3
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Klompenmaker 1, 7141 PW Groenlo

Vraagprijs: € 410.000 k.k.