Terug naar overzicht

Kuyperstraat 6, Groenlo

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Verkocht O.V.

Foto's (45)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Huizenzoekers, opgelet!
Deze keurig onderhouden TUSSENWONING met berging staat te koop.
Het is gelegen in een kindvriendelijke buurt waar het centrum, een basisschool en andere voorzieningen op beperkte afstand te vinden zijn.

Met grote raampartijen is er in deze woning voldoende daglichttoetreding in zowel de leefruimtes als in de slaapkamers. Via de keuken is de berging te bereiken, welke toegang geeft tot de achtertuin met achterom. De benedenverdieping is voorzien van airconditioning. De tuin is onderhoudsvriendelijk en is voorzien van houten schuur met overkapping.

GLOBALE INDELING:
Begane grond: entree / hal met meterkast; straatgerichte woonkamer; interne hal met trapopgang en een toilet voorzien van een fonteintje; halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. koelkast, combi- magnetron, 4-pits inductiekookplaat en pannencarrousel); berging met aansluiting voor vaatwasser.

1e verdieping: overloop met bergkast; drie slaapkamers; badkamer voorzien van wastafelmeubel, douche en wasmachine aansluiting.

Middels vaste trap te bereiken..… 2e Verdieping: bergzolder met mogelijkheden voor bijvoorbeeld een slaapkamer.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1972
– Perceelgrootte 134 m²
– Woonoppervlakte 93 m²
– Inhoud 396 m³
– Energielabel B
– De woning wordt verwarmd middels een cv- installatie Remeha 2010
– Airconditioning op de benedenverdieping

Aanvaarding in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat het verkochte object grotendeels dateert uit circa 1972. De ouderdom van het verkochte object brengt mee dat koper niet mag verwachten dat het verkochte aan de huidige maatstaven (o.a. Bouwbesluit) voldoet.
Het is koper bekend dat ten tijde van de (ver-)bouw van het verkochte het normale praktijk was dat materialen werden gebruikt welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer mogen worden toegepast, waaronder asbesthoudende materialen, loden leidingen en dergelijke. Voor zover deze materialen aanwezig zijn wordt deze aanwezigheid door koper aanvaard.
Bij twijfel heeft koper de kans gehad om vragen stellen en/of zelf onderzoek (laten) verrichten. Koper is in deze in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te laten voeren. Van deze gelegenheid is wel / geen gebruik gemaakt. Koper vrijwaart verkoper voor eventueel toekomstige aansprakelijkheid.Kenmerken


Kuyperstraat 6, Groenlo
Verkocht onder voorbehoud
Woonhuis - Tussenwoning
€ 250.000
In overleg
1972
In woonwijk
134 m²
93 m²
396 m³
5
3
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Kuyperstraat 6, 7141 VA Groenlo

Vraagprijs: € 250.000 k.k.