Terug naar overzicht

Laantje van Lasonder 1, Groenlo

Vraagprijs: € 345.000 k.k.

Verkocht

Foto's (63)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Een mooie kans!
Deze VRIJSTAANDE WONING op een ruim perceel zoekt een nieuwe eigenaar! De volledig onderkelderde woning heeft ook nog eens een slaapkamer op de begane grond en op de verdieping nog eens twee slaapkamers.

Het is een huis met veel potentie voor iemand die opzoek is naar een verrassend ruime woning die opnieuw een beetje liefde en aandacht kan gebruiken.

GLOBALE INDELING:
Souterrain: hal met vaste kast; hobbyruimte; berging; werkplaats / hobbyruimte.

Begane grond: entree / hal met toilet inclusief fonteintje; woonkamer; afgesloten leefkeuken; slaapkamer voorzien van wastafel en inbouwkasten; bijkeuken voorzien van wasmachine- drogeraansluiting en aanrecht; garage.

1e verdieping: vide/ overloop; twee slaapkamers voorzien van inbouwkasten; badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche en twee diepe opbergkasten.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1973
– Perceelgrootte 545 m²
– Woonoppervlakte 192 m²
– Inhoud 808 m³
– Energielabel C
– De woning wordt verwarmd middels een cv- installatie Remeha 2022
– Voorzien van rolluiken
– Volledig onderkelderde woning

Aanvaarding in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat het verkochte object grotendeels dateert uit circa 1973. De ouderdom van het verkochte object brengt mee dat koper niet mag verwachten dat het verkochte aan de huidige maatstaven (o.a. Bouwbesluit) voldoet.
Het is koper bekend dat ten tijde van de (ver-)bouw van het verkochte het normale praktijk was dat materialen werden gebruikt welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer mogen worden toegepast, waaronder asbesthoudende materialen, loden leidingen en dergelijke. Voor zover deze materialen aanwezig zijn wordt deze aanwezigheid door koper aanvaard.
Bij twijfel heeft koper de kans gehad om vragen stellen en/of zelf onderzoek (laten) verrichten. Koper is in deze in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te laten voeren. Van deze gelegenheid is wel / geen gebruik gemaakt. Koper vrijwaart verkoper voor eventueel toekomstige aansprakelijkheid.Kenmerken


Laantje van Lasonder 1, Groenlo
Verkocht
Woonhuis - Vrijstaande woning
€ 345.000
In overleg
1973
545 m²
192 m²
808 m³
9
3
Ja, Aangebouwd_steen
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Laantje van Lasonder 1, 7141 DA Groenlo

Vraagprijs: € 345.000 k.k.