Terug naar overzicht

Nieuwstad 15, Groenlo

Vraagprijs: € 335.000 k.k.

Nieuw

Foto's (49)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Deze karakteristieke stadswoning (gemeentelijk monument) is gelegen in het hart van Groenlo en zoekt nieuwe creativiteit en aandacht om er weer een waar paleis van te maken. De woning is gelegen op een kavel van maar liefst 440 m²!

Bij binnenkomst kom je in een entree/hal met gelijk daarnaast een ruime berging/kantoor aan huis. Aan de andere zijde van de entree/hal bevindt zich de woonkamer die voorzien is van een houtkachel met schouw. Opvallend zijn de glas-in-loodramen aan de voorzijde.

Via de open keuken bereik je de opkamer. Hier grenst ook de gedateerde badkamer aan, compleet met wastafel, ligbad douche en toilet.
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met keukenblok, drie ruime slaapkamers; een badkamer voorzien van wastafel, ligbad en toilet en een bergzolder.

De tuin is ruim en voorzien van diverse houten schuurtjes, vogel volière en een aangebouwde stenen wasruimte, waar tevens een toilet met wastafel aanwezig zijn. Groot pluspunt aan de tuin; privacy!

GLOBALE INDELING:
Begane grond: entree / hal; woonkamer; open keuken; kelder; toegang tot opkamer; badkamer voorzien van wastafel, ligbad en douche; toilet met fonteintje. Via de tuin is de wasruimte met toilet en wastafel bereikbaar.

1e verdieping: overloop; drie ruime slaapkamers voorzien van inbouwkasten; badkamer voorzien van wastafel, ligbad en toilet.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1910
– Perceelgrootte 440 m²
– Woonoppervlakte 168 m²
– Inhoud 702 m³
– Energielabel F
– De woning wordt verwarmd middels een Nefit gasgestookte c.v.-ketel

Aanvaarding in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

‘Bijzondere bepalingen in verband met leeftijd woning’
In verband met de leeftijd van de woning zullen er in de verkoopovereenkomst enkele bijzondere bepalingen worden opgenomen die afwijken van het NVM model, en waaruit voortvloeit dat de koper de woning accepteert zoals deze is, met alle zichtbare en onzichtbare gebreken.Kenmerken


Nieuwstad 15, Groenlo
Beschikbaar
Woonhuis - Vrijstaande woning
€ 335.000
In overleg
1910
In centrum
440 m²
168 m²
702 m³
6
3
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Nieuwstad 15, 7141 BC Groenlo

Vraagprijs: € 335.000 k.k.