Terug naar overzicht

Piet Heinplein 6, Groenlo

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Verkocht O.V.

Foto's (36)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Aan een rustig woonplein gelegen SENIOREN- OF STARTERSWONING (tussenwoning) met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het woonhuis beschikt over een inpandige berging, fraaie tuin met veel privacy en een berging / overkapping.

GLOBALE INDELING:
BEGANE GROND: entree / hal; meterkast; berging met aansluiting voor wasmachine; gecombineerde en vernieuwde badkamer met wandcloset, wastafel inclusief meubel en douchehoek; slaapkamer met deur naar de tuin; woonkamer met trapkast en schuifpui naar achtertuin; open keuken met vernieuwd keukenblok inclusief inbouwapparatuur (combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en een 4-pits gaskookplaat).

1e VERDIEPING: ruime overloop met c.v.-ketel; slaap- / studeerkamer met Velux dakraam.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1972
– Perceelgrootte 161 m²
– Woonoppervlakte 94 m²
– Inhoud 360 m³
– Energielabel B
– De woning wordt verwarmd middels een Intergas combi-ketel uit 2022

Aanvaarding in overleg.

Behandelend notaris: de overdracht van deze woning zal plaatsvinden ten kantore van notariskantoor Roerdink & Grijsen te Groenlo.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Ouderdomsclausule
Tevens zal er een ouderdomsclausule in koopakte worden opgenomen. Hierin verklaart koper bekend te zijn dat het gekochte geen nieuwbouwwoning betreft en dat door de ouderdom van het gekochte object koper niet mag verwachten dat het verkochte aan de huidige maatstaven (o.a. Bouwbesluit) voldoet.Kenmerken


Piet Heinplein 6, Groenlo
Verkocht onder voorbehoud
Woonhuis - Tussenwoning
€ 225.000
In overleg
1972
In woonwijk
161 m²
94 m²
360 m³
4
2
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Piet Heinplein 6, 7141 VV Groenlo

Vraagprijs: € 225.000 k.k.