Terug naar overzicht

Schrijnwerker 17, Groenlo

Vraagprijs: € 247.500 k.k. Maandlasten berekenen
Foto's (42)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Wij bieden een HELFT VAN DUBBEL woonhuis aan welke is gelegen aan een rustige straat. De woning is voorzien van vier slaapkamers, woonkeuken, bijkeuken / berging en overkapping met tuinschuur.

Bouwjaar 1989.
Perceelgrootte 223 m².
Inhoud 462 m³.
Gebruiksoppervlakte wonen 134,20 m².

GLOBALE INDELING:
BEGANE GROND: entree / hal met plavuizen vloer; meterkast; toilet met fontein; woonkamer met een massief houten vloer en een trapkast; aan de woonkamer vast zit de voormalige keuken echter deze is in gebruik als relaxruimte (studieruimte) met openslaande deuren naar de tuin; aangebouwde ruime woonkeuken met lichtkoepel en grote ramen met screens; berging / wasruimte met een lichtkoepel, plavuizen vloer en tevens te gebruiken als tweede entree. Tuin op het zuiden met tuinschuur en overkapping.

1e VERDIEPING: overloop; badkamer voorzien van douchecabine, ligbad, wastafel en wandcloset; drie slaapkamers waarvan één met Velux dakraam en verduisterende gordijnen; gehele bovenverdieping (m.u.v. de badkamer) is voorzien rolluiken waarvan het veluxdakraam elektrisch is.

Middels vaste trap bereikbare 2e VERDIEPING: slaapkamer voorzien van een airco, dakkapel en twee dakramen.

ALGEMEEN:
– verwarming middels Intergas cv-ketel (2006)
– de achtertuin is op het zuiden gelegen

BIJZONDERHEDEN:
– tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.
– in de op te maken koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

KORT EN BONDIGE OMSCHRIJVING VAN VERKOPERS
“Wij hebben vele jaren fijn in dit ruime huis met aparte woon-en leefkeuken gewoond. De makkelijk bereikbare straat is rustig en de buren zijn fijn in omgang. De woning is dichtbij scholen, centrum en uitvalswegen gelegen. De tuin ligt op het zuiden en de woning is voorzien van een eigen oprit. Tevens is er genoeg privacy omdat je geen directe overburen hebt.”Kenmerken


Schrijnwerker 17, Groenlo
Beschikbaar
Woonhuis - Geschakelde twee onder één kapwoning
€ 247.500
In overleg
1990
In woonwijk
223 m²
134 m²
462 m³
6
4
Ja, Carport, Geen_garage
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Schrijnwerker 17, 7141 PR Groenlo

Vraagprijs: € 247.500 k.k.