Terug naar overzicht

Het Heydenrijck 103, Groenlo

Vraagprijs: € 125.000 k.k. Maandlasten berekenen

Nieuw

Verkocht O.V.

Foto's (38)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


In het centrum van Groenlo gelegen HOEKMAISONNETTE met twee balkons en berging. Gelegen op de 1e en 2e verdieping van het appartementencomplex Het Heydenrijck. Het appartement is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Groenlo, met alle algemene voorzieningen op loopafstand.

Bouwjaar 1978
Inhoud 274,46 m³
Gebruiksoppervlakte wonen 76,40 m²

GLOBALE INDELING:
1e VERDIEPING:
Bereikbaar vanaf de parkeerplaats via de trapopgang zijkant, of via de centrale hal en entree, middels trap of lift. Voor de entree zit aan de linkerzijde de meterkast. Bij binnenkomst in de hal loopt u rechtdoor de ruime woonkamer binnen, met deur naar het balkon (op zonzijde). De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast met 3 vriesladen, een combimagnetron en keramische kookplaat. Teruglopend naar de hal vindt u aan de rechterkant een vaste kast met een 80 liter boiler en daarnaast in 2018 gerenoveerd toilet, met vrij hangend toilet en fontein

Middels vaste trap te bereiken…..
2e VERDIEPING:
Als we op de overloop staan, heeft u aan de linkerkant de volledig betegelde badkamer, voorzien van wastafel, hoek-douchecabine, toilet en designradiator. Daarnaast bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één voorzien met airco en één met balkon. Tenslotte bevindt zich op deze woonlaag een ruime bergkast / inloopkast.

3e VERDIEPING:
Via losse trap te bereiken een ruime vliering.

Het appartement heeft ook een kelderbox.

Bijzondere bepalingen:
Servicekosten € 230,00 per maand (servicekosten zijn inclusief stookkosten, waterverbruik, opstal-, glas-, WA-verzekering, schoonmaakkosten, algemene verlichting, onderhoud boiler, tuin, afzuiginstallatie en lift).

EEN KORTE EN BONDIGE OMSCHRIJVING VAN EIGEN WOONHUIS WAAROM VERKOPERS HIER ZO PRETTIG HEBBEN GEWOOND:
Na jaren lang prettig gewoond te hebben in Het Heydenrijck, is het voor ons tijd voor een volgende stap. Onze hoekmaisonette ligt midden in het centrum van Groenlo, met alle algemene voorzieningen op loopafstand.We hebben een actieve VVE, die volop in beweging is en plannen heeft ten goede van Het Heydenrijck.

BIJZONDERHEDEN:
– tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.
– in de op te maken koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.Kenmerken


Het Heydenrijck 103, Groenlo
Verkocht
Appartement - maisonnette
€ 125.000
In overleg
1978
Centrum
76 m²
274 m³
3
2
2
COLLECTIVE_HEATING
Intereactieve plattegrond

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Wout Steentjes

Wout Steentjes

w.steentjes@steentjes.nl
0544 372220
Neem contact met ons op

Het Heydenrijck 103, Groenlo

Vraagprijs: € 125.000 k.k.