Terug naar overzicht

Krabbenplas 15, Lichtenvoorde

Vraagprijs: € 339.000 k.k.
Foto's (45)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Bent u op zoek naar een appartement in het centrum van Lichtenvoorde met alle voorzieningen gelijkvloers, aarzel niet en neem contact met ons om een bezichtiging te regelen.

Dit prachtige 3-kamerappartement op de eerste verdieping beschikt over zowel een balkon als een terras. In het souterrain zijn de berging en de parkeerplaats gesitueerd.
Het appartement is gelegen in het kleinschalige appartementencomplex “Residence De Korte Raepenburgh, met 10 appartementen. Het complex beschikt over een liftinstallatie en een afsluitbare parkeerkelder. Het complex is toegankelijk aan de Korte Rapenburgsestraat en de Krabbenplas.

GLOBALE INDELING:
Entree/hal, meterkast; gastentoilet met fonteintje; half open keuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat, RVS-schouw, vaatwasser); woonkamer met toegang tot het balkon; wasruimte met ketelopstelling; slaapkamer voorzien van laminaatvloer; badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en hangtoilet; 2e slaapkamer/kantoor/hobbyruimte met toegang tot het terras.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 2007
– Woonoppervlakte 84,4 m2
– Inhoud 271.90 m3
– Energielabel B
– Servicekosten € 165.42
– Videosysteem aanwezig
– Plavuizenvloer met uitzondering van slaapkamers
– Slaapkamer en woonkamer voorzien van airconditioning
– Verwarming middels een gasgestookte combiketel

Aanvaarding per direct.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.Kenmerken


Krabbenplas 15, Lichtenvoorde
Beschikbaar
Appartement - Galerijflat
€ 339.000
In overleg
2007
In centrum
84 m²
271 m³
3
2
2
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Philip Huinink

Philip Huinink

p.huinink@steentjes.nl
0544 372220
Neem contact met ons op

Krabbenplas 15, 7131 DL Lichtenvoorde

Vraagprijs: € 339.000 k.k.