Terug naar overzicht

Neptunus 39, Lichtenvoorde

Vraagprijs: € 279.000 k.k.
Foto's (51)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Starters Alert!

Deze TUSSENWONING, gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat, is ideaal voor starters en jonge gezinnen. De woning beschikt over een eigen oprit en een ruime berging, perfect voor extra opslagruimte.

Bij binnenkomst valt gelijk de lichte, en tuingerichte woonkamer met grote raampartijen op. Deze zorgen voor veel natuurlijk daglicht.
Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop en drie slaapkamers. Eén van de slaapkamers is voorzien van inloopkast, en alle drie de slaapkamers hebben directe toegang tot een balkon. De badkamer is voorzien van alle nodige voorzieningen.

De achtertuin heeft diverse zithoekjes en biedt veel privacy.

GLOBALE INDELING:
Begane grond:
Entree/hal met toilet; bijkeuken voorzien van wasmachine-aansluiting en meterkast; berging met achterentree; woonkamer met eetgedeelte en zitgedeelte voorzien van deur naar de achtertuin; open keuken voorzien van inbouwapparatuur (inductie- kookplaat, afzuigkap; vaatwasser; oven).

1e verdieping:
Overloop; badkamer voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche en toilet; drie slaapkamers, allen met toegang tot het balkon en ouderslaapkamer voorzien van inloopkast.

Middels vlizo trap te bereiken..… 2e Verdieping: Bergzolder met ketelopstelling.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar 1974
– Perceelgrootte 197 m²
– Woonoppervlakte 115 m²
– Inhoud 490 m³
– Energielabel C
– Verwarming middels een cv- installatie Nefit Topline 2008
– warm watervoorziening via ketel en zonneboiler

Aanvaarding in overleg.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper zal deze een schriftelijke door een bankinstelling afgegeven bankgarantie doen stellen ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom. In plaats van deze bankgarantie te stellen kan koper een waarborgsom storten op de derdengeldenrekening van de notaris ter hoogte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat het verkochte object grotendeels dateert uit circa 1970. De ouderdom van het verkochte object brengt mee dat koper niet mag verwachten dat het verkochte aan de huidige maatstaven (o.a. Bouwbesluit) voldoet.
Het is koper bekend dat ten tijde van de (ver-)bouw van het verkochte het normale praktijk was dat materialen werden gebruikt welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer mogen worden toegepast, waaronder asbesthoudende materialen, loden leidingen en dergelijke. Voor zover deze materialen aanwezig zijn wordt deze aanwezigheid door koper aanvaard.
Bij twijfel heeft koper de kans gehad om vragen stellen en/of zelf onderzoek (laten) verrichten. Koper is in deze in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te laten voeren. Van deze gelegenheid is wel / geen gebruik gemaakt. Koper vrijwaart verkoper voor eventueel toekomstige aansprakelijkheid.Kenmerken


Neptunus 39, Lichtenvoorde
Onder bod
Woonhuis - Geschakelde woning
€ 279.000
In overleg
1974
In woonwijk
197 m²
115 m²
490 m³
6
3
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Philip Huinink

Philip Huinink

p.huinink@steentjes.nl
0544 372220
Neem contact met ons op

Neptunus 39, 7131 HN Lichtenvoorde

Vraagprijs: € 279.000 k.k.