Terug naar overzicht

Tulpstraat 24, Winterswijk

Vraagprijs: € 150.000 k.k. Maandlasten berekenen

Nieuw

Foto's (41)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


Bent u een echte klusser? Of wilt u de woning helemaal naar eigen smaak inrichten? Dan is deze ruime TUSSENWONING in een fijne, rustige en kindvriendelijke buurt misschien wel iets voor u. De woning is op loopafstand van scholen, supermarkten en het centraal station. Verder beschikt het over drie slaapkamers, een bijkeuken en ruime berging. Een achterom is aanwezig en een parkeerplaats op eigen grond behoort tot de mogelijkheden.

Bouwjaar 1962
Perceelgrootte 180 m²
Inhoud 410,52 m³
Gebruiksoppervlakte wonen 90,90 m²

GLOBALE INDELING:
BEGANE GROND:
entree via de hal met ruimte voor een toilet, meterkast en trapkast; lichte doorzonwoonkamer voorzien van terrasdeur; ruimte voor de keuken (voorzien van installatie); bijkeuken met een keukenblok; ruime berging; overkapping.
De tuin biedt plek voor een terras en beschikt over een achteruitgang middels een achterpad.

1e VERDIEPING:
overloop; slaapkamer voorzien van vaste kast; slaapkamer voorzien van balkon; slaapkamer; ruimte voor badkamer (voorzien van installatie). Alle slaapkamers zijn voorzien isolerende beglazing.

Middels vaste trap te bereiken.. 2e VERDIEPING:
ruime bergzolder.

ALGEMEEN:
– rustige en kindvriendelijke buurt
– veel privacy achter het huis

KORTE EN BONDIGE OMSCHRIJVING VAN EIGEN WOONHUIS VAN VERKOPER:
Het is een fijne, rustige en kindvriendelijke buurt. De achtertuin biedt veel privacy en heeft een achterom. Er is een mogelijk tot het maken van een eigen oprit en daarnaast zijn er ook genoeg parkeerplaatsen in de buurt. Verder is er ook al veel vernieuwd / aangepakt in de woning. Riool vernieuwd – elektra vernieuwd – CV + radiatoren – vloerverwarming – vloerisolatie – eerste verdieping voorzien van plafondisolatie + nieuw plafond – er is gestukadoord en de installatie van de badkamer en keuken is klaar.

BIJZONDERHEDEN:
– tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.
– in de op te maken koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.Kenmerken


Tulpstraat 24, Winterswijk
Beschikbaar
Woonhuis - Tussenwoning
€ 150.000
In overleg
1962
In woonwijk
180 m²
91 m²
411 m³
4
3
C.V.

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Kim Theissen

Kim Theissen

k.theissen@steentjes.nl
0544 463863
Neem contact met ons op

Tulpstraat 24, 7102 CR Winterswijk

Vraagprijs: € 150.000 k.k.