Terug naar overzicht

Tillers Maat 22, Zieuwent

Koopsom: € 340.000 v.o.n.
Foto's (9)
Plattegrond

Omschrijving en kenmerken


– VRIJE KAVELS –

NOG ÉÉN KAVEL BESCHIKBAAR!

Op dit kavel (nummer 11) bent u vrij om zelf een woning te ontwerpen en te realiseren. Wij begrijpen als geen ander dat dit een lastig traject kan zijn omdat er tal van mogelijkheden zijn. Om u alvast inzicht te geven in wat mogelijk gerealiseerd kan worden, hebben we een twee-onder-een-kapwoning toegevoegd. Het staat u vrij om hier al dan niet gebruik van te maken.

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is al te realiseren vanaf € 485.000 v.o.n. Dit is een complete woning inclusief aankoop grond, bouwkosten, complete toilet en badkamer, aanvraag omgevingsvergunning, leges gemeente, nutsaansluiting, kosten architect en constructeur.

Ook mogelijk om een aanbouw aan de zijkant van de woning toe te voegen, waardoor een levensloopbestendige variant ontstaat met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het ontwerp is volledig naar wens aan te passen en dient nog voorgelegd te worden aan de welstandscommissie van de gemeente. De woning heeft een ruime keuken/woonkamer van ca. 45 m2 en een inpandige berging, ideaal voor de fietsen of als bijkeuken te gebruiken. Op de verdieping een badkamer en 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is zelfs voorzien van een zeer ruime inloopkast. Eventueel ook mogelijk om een 4e slaapkamer te realiseren.

U bent vrij om daar zelf een aannemer bij te kiezen. Er zal een kavelpaspoort ter beschikking komen.

Is wonen in Zieuwent iets voor u?

PRACHTIG EN DORPS WONEN
Jong en oud woont graag in Zieuwent. En dat is logisch! Zieuwent beschikt over veel voorzieningen voor een kleine kern. Van oudsher hebben de voorzieningen zich langs de Dorpsstraat ontwikkeld. De Dorpsstraat vormt de verbinding tussen Lichtenvoorde en Ruurlo. Het markante kerkgebouw de Sint Werenfriduskerk markeert het hart van het dorp. Centraal in het dorp bevindt zich veel waardevol groen en bevinden zich de meeste voorzieningen, zoals horeca, school, bakker, slager en supermarkt. Zieuwent kent een bloeiend verenigingsleven; voor elk wat wils. Het dorp beschikt over een sterke gemeenschapszin, wie wil daar nou niet wonen?

VOOR IEDER WAT WILS
De nieuwbouwwoningen komen op een prachtige landschappelijke locatie. Deze dorpsuitbreiding van Zieuwent zal aan de noordwest-zijde van het dorp plaatsvinden aan de Werenfriedstraat. De woningbouw vindt plaats in een woonveld, die rechtstreeks vanaf de Werenfriedstraat ontsloten wordt in een fraai groen opgezet plan. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij centraal.

Kijk voor meer informatie op: www.woneninzieuwent.nl/homeKenmerken


Tillers Maat 22, Zieuwent
Beschikbaar
Bouwgrond
€ 340.000
In overleg
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
1.060 m²
Ja (0 m²), Geen_tuin

Interesse in dit huis of hypotheekmogelijkheden bespreken?

Wout Steentjes

Wout Steentjes

w.steentjes@steentjes.nl
0544 372220
Neem contact met ons op

Tillers Maat 22, 7136 MZ Zieuwent

Koopsom: € 340.000 v.o.n.