Terug naar het overzicht

Steentjes Makelaars, Verzekeringen & Hypotheken bundelt krachten

Met de kracht van verbinding

Een unieke gebeurtenis in de Nederlandse assurantiewereld: met vijftien collega-financieel dienstverleners* én Licent  de coöperatie waar wij sinds vorig jaar bij zijn aangesloten en waar we elkaar van kennen, gaan we meer en intensiever samenwerken. Dat doen we door samen te gaan in een nieuwe organisatie, met een gezamenlijk gedragen visie waarin het klant- en medewerkersbelang voorop staat. Niet eerder verenigden zoveel onafhankelijke financiële dienstverleners zich met de nadrukkelijke wens vast te houden aan vertrouwde normen en waarden. Aan persoonlijke aandacht voor klanten en aan kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij klanten zijn georganiseerd, in lokale vestigingen met adviseurs die klanten kennen.

Steentjes blijft Steentjes 

Door samen te gaan, staan we sterker. Met onze nieuwe collega’s blijven we de meest mensgerichte financiële dienstverlener van Nederland. Samen zijn we een top-25 speler in de financiële adviessector. Ons doel is en blijft klanten helpen bij het maken van financieel goede keuzes. Dat doen we ook na vandaag onder onze eigen naam. Steentjes blijft Steentjes. We zijn en blijven geworteld in de samenleving waarin we wonen en werken. Klanten zullen weinig van ons samengaan merken en houden hun vaste contactpersoon. Op termijn kunnen klanten wel een uitbreiding van onze dienstverlening verwachten. Dat is de kracht van onze verbinding! Daar geloven wij in en daar gaan wij voor. Met gepaste trots dat wij dit met elkaar tot stand hebben gebracht.

————
*De organisaties met wie wij samengaan zijn:

 1. Asbroek Adviesgroep
 2. Baartman Assurantiën
 3. Baksteen en Pul 
 4. Berends & Slump | Bankzaken – Hypotheken – Verzekeringen
 5. Boks Beijer Wij Verzekeren 
 6. De Bedrijfsverzekeraar
 7. De Croes Adviesgroep
 8. Deterink Financieel Advies
 9. Dommerholt & Ten Brinke
 10. Kok Advies
 11. Koopman Assurantiën
 12. Krabbe Assurantiën
 13. Scharenborg Beltrum
 14. Twentehuis Financieel
 15. Velthuis Assurantiën
 16. Licent 
————  
Open voor samenwerking

Ben je eigenaar van een assurantiekantoor en herken je je in onze drijfveren? Sluit je bij ons aan! Je bent van harte welkom. Samen staan wij sterker!