Terug naar het overzicht

Nieuw kantoor Steentjes in Ruurlo

RUURLO – Per 1 januari gaan Jos en Hermien Schroer van Administratie en Adviesburo Schroer / RegioBank Ruurlo genieten van hun welverdiende pensioen en nemen ze afscheid van het kantoor dat ze in ruim veertig jaar hebben opgebouwd, waarvan bijna 25 jaar in het pand in Ruurlo.

Steentjes nu ook in Ruurlo Van links af Mathijn Spexgoor, Jos Schroer, Hermien Schroer, Rik Steentjes en Wout Steentjes

Het administratie- en adviesbureau wordt overgenomen door Mathijn Spexgoor, reeds meer dan tien jaar met veel plezier werkzaam voor Jos en Hermien. Hij zet het kantoor voort onder de huidige vertrouwde naam. Voor Spexgoor is dit een prima aanvulling op zijn sinds 2011 bestaande praktijk in Eibergen. De administratiekantoren in Ruurlo en Eibergen zullen elkaar gaan versterken, ieder op de bestaande locatie.

RegioBank Ruurlo wordt overgenomen door Steentjes Makelaars, Verzekeringen, Hypotheken en RegioBank. Voor Steentjes wordt dit het vierde kantoor, naast de vestigingen in Lichtenvoorde, Groenlo en Eibergen. In Lichtenvoorde en Groenlo is Steentjes reeds zelfstandig adviseur van RegioBank. In Ruurlo zal het dienstenpakket, naast hypotheken en overige bankzaken, worden uitgebreid met particuliere en zakelijke verzekeringen. Zo ontstaat in het centrum van Ruurlo aan de Kerkstraat 2 een compleet financieel centrum, waar klanten voor een totaalpakket aan financiële diensten terecht kunnen.

De huidige medewerkers van het kantoor blijven bij de nieuwe eigenaren in dienst en het team zal nog met een aantal nieuwe medewerkers worden uitgebreid.