Terug naar het overzicht

Woningen Steentjes op Marktplaats

Als makelaar willen we geen mogelijkheid onbenut laten om ons woningaanbod onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Internet is daarbij tegenwoordig een onmisbaar instrument. Uw woning wordt daarom door ons al aangeboden op onder meer Funda.nl, Huislijn.nl, Jaap.nl en uiteraard op onze eigen website, Steentjes.nl.

Marktplaats

Wellicht denkt u bij Marktplaats niet meteen aan huizen maar eerder aan de koop of verkoop van een auto, salontafel of boekenkast. Echter in toenemende mate gebruiken mensen ook Marktplaats om hun droomhuis te vinden.

We zijn dan ook verheugd u te kunnen meedelen dat we als eerste en enige makelaar in de regio ons woningaanbod op Marktplaats hebben geplaatst.

Op Marktplaats staan momenteel gemiddeld 5.000 huizen te koop. Deze huizen worden samen 25.000 keer per dag bekeken, dat is bijna 800.000 keer per maand! Marktplaats ziet het aantal huizen dat te koop staat op haar site gestaag groeien. Dit is mede dankzij de huizen die via VastgoedPRO Makelaars aangeboden worden.