Zelfstandig adviseur RegioBank in Groenlo

Financiƫle educatie

Eind maart/begin april mochten wij gastlessen (Eurowijs) verzorgen op de basisschool de Ni je Veste Buitenschans in šŸ“Groenlo. In de groepen 1 t/m 5 hebben wij o.a. gesproken over welke munten/biljetten er bestaan, hoe herken je vals geld en natuurlijk niet te vergeten, wie spaart er allemaal.
Dank jullie wel voor de gastvrijheid!

Ā Ā 

 

VrijwilligerswerkĀ 

Collega Karina helpt bij het Marveld TournooiĀ 
Het 34e Marveld O15-Toernooi is weer achter de rug. Dit is een toernooi met een internationaal deelnemersveld, maar kent een lokaal Achterhoeks karakter dat zijn weerga niet kent. Juist dat karakter wordt door de deelnemers, hun begeleiders, scheidsrechters en scouts zo gewaardeerd.

Achter de schermen wordt alles in goede banen geleid door zoā€™n 300 vrijwilligers, waarvan collega Karina van den Mosselaar er Ć©Ć©n is. De wedstrijden en alles wat er omheen gebeurt worden door een heel team van fotografen vast gelegd. Tijdens het toernooi verschijnen diverse nieuwsberichten waarbij de fotoā€™s worden gebruikt. Het team waar zij onderdeel van is zorgt er voor dat de fotoā€™s worden uitgezocht, het Pannanieuws de wereld in komt en de diverse social media worden bijgehouden.

Vrijwilliger Marveld Toernooi


Collega Kim is voorzitter van de jeugdcommissie

De Groenlose Tennis & Padel Club (GTPC) is een vereniging met ongeveer 700 leden, zowel junioren als senioren. Plezier in het tennis- en padelspel en gezelligheid staan hoog in het vaandel.

GTCP is een club voor zowel recreatieve als prestatieve tennissers en padellers van alle leeftijden en niveaus. De trainers verzorgen met veel passie de leukste trainingen en er worden allerlei leuke tennisactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Met ruim 30 teams zijn we goed vertegenwoordigd in diverse competities van de KNLTB.

De Groenlose Tennis & padel Club maakt gebruik van tenniscomplex ā€˜De Blanckenborgā€™ bij Marveld Recreatie en is voorzien van 9 eigen smashcourt tennis- en 2 padelbanen en hopelijk in de nabije toekomst 3 extra padelbanen.

Onze collega Kim Theissen zet zich met veel passie in als voorzitter voor de jeugd en heeft daarmee ook zitting in het hoofdbestuur. Tevens begeleidt en coacht hij al meerdere jaren het jeugdtennisteam van zijn dochter. Het tennisracket ligt bij hem te verstoffen op zolder maar het padelracket wordt zeer regelmatig gebruikt.

 


Collega Bart is voorzitter van voetbalvereniging Trias

FC Trias is de voetbalvereniging uit Winterswijk die op 1 juli 2002 ontstond na een fusie van de drie verenigingen, SC Kotten, SV Fortuna en VV Ratum.

Het is een jonge eigentijdse vereniging die bouwt aan een duurzame toekomst op de sterke fundamenten van, onder andere, het buurtschapsverleden. Belangrijk doel is hierbij het verenigen van mensen. Maar ook duurzaamheid en visie naar de toekomst zijn een stip op de horizon. Onze collega Bart Berenschot zet zich met veel passie als voorzitter in voor deze ambitieuze voetbalvereniging. De vereniging bestaat uit circa 1.200 leden, 250 vrijwilligers en vele loyale sponsoren. Bij FC Trias is het mogelijk om zowel prestatief als recreatief te voetballen en voor alle leeftijden. IEDEREEN doet mee, zowel binnen maar ook buiten het veld! Voetbal meer is dan alleen een spel zoals gezegd bij deze vereniging.

Zo heeft FC Trias ook een maatschappelijk rol. In samenwerking met Estinea is hier een wasproject opgezet als dagbesteding. De wedstrijd- en trainingskleding wordt hier gewassen voor de gehele vereniging en sinds een jaar is ook SC Meddo aangehaakt in dit project, waardoor meer mensen kunnen deelnemen in de dagbesteding en ook qua werkgelegenheid v.w.b. de begeleiding. Om in sporttermen te spreken, een win-win situatie. Daarnaast wordt het complex van FC Trias ook verhuurd aan de EHBO vereniging Winterswijk die daar haar oefen- en rayonavonden laat plaats vinden.

Op vrijdag 7 juni 2024 vond een bijzondere sponsoravond plaats, waar zowel inspiratie als gezelligheid centraal stonden. Voorzitter Bart Berenschot opende de avond en benoemde een aantal zaken en activiteiten die met sponsorgeld zijn en worden gerealiseerd. Hij bedankte de sponsoren dan ook hartelijk voor hun steun en loyaliteit.