Zelfstandig adviseur RegioBank in Lichtenvoorde

Financiële educatie 
Bibliotheek Lichtenvoorde
In mei 2023 waren wij weer welkom bij de Bibliotheek in Lichtenvoorde om de workshop Veilig Online Bankieren te verzorgen. Het was een gezellig ochtend waarbij we iedereen uitgebreid hebben geïnformeerd over alle online gevaren tijdens het bankieren.


Marianum Lichtenvoorde
Tijdens de Burgerschapsdagen van het Marianum zijn wij – als Zelfstandig Adviseur RegioBank – uitgenodigd om een workshop veilig internetbankieren te geven aan leerlingen uit leerjaar 2. Karina en Karin hebben aan 4 klassen bij de vestiging in Lichtenvoorde hun kennis mogen delen, daarin kundig bijgestaan door jeugdagente Angie van de politie Oost Gelre. Dank aan het Marianum voor de gastvrijheid en dank aan Angie voor haar inzet!

Vrijwilligerswerk
Karina van den Mosselaar draait al een aantal jaren mee in de wereld van het reenactment; de levende geschiedenis. In de vestingstad Groenlo wordt sinds jaar en dag De Slag om Grolle nagespeeld, die plaatsvond in 1627. Dit is het grootste evenement ter wereld voor dit tijdperk, waaraan ca. 1500 reenactors deelnemen. Daarnaast spelen heel veel inwoners van Groenlo een actieve rol door te zorgen dat het leven zoals dat ging in de binnenstad in die tijd zo getrouw mogelijk wordt neergezet. Tijdens het evenement zijn zo’n 200 vrijwilligers in touw om het evenement in goede banen te leiden. Sinds dit jaar is Karina penningmeester van de Stichting Slag om Grolle die het evenement organiseert.

 

De Slag om Grolle kan extra handen gebruiken
De organisatie van de Slag om Grolle kan extra helpende handen gebruiken!
De 9e editie wordt in de steigers gezet. Op 25, 26 en 27 oktober vindt dit historische evenement opnieuw plaats en gaat heel Groenlo gedurende 3 dagen terug naar het jaar 1627.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank ondersteunen wij dit initiatief graag. Meld je aan 👇

www.nlvoorelkaar.nl/hulpvragen/365404