Zelfstandig adviseur RegioBank in Ruurlo

Financiële educatie

Afgelopen dinsdagmorgen 28 mei hebben we weer een workshop veilig bankieren verzorgd in de bibliotheek in Ruurlo. Het was een zinvolle en nuttige morgen.
Voor degene die het gemist hebben, in het najaar (op woensdag 20 november) zijn we er weer met een workshop veilig bankieren.

 

Vrijwilligerswerk

Collega Ine Wolterink is al meer dan 35 jaar lid van koor Kiddoesj.
Dit koor bestaat uit ruim 50 leden.  Ine zingt met heel veel plezier samen met de andere leden. Jaren geleden is zij al eens bestuurslid geweest  voor een periode van 8 jaar. Inmiddels heeft Ine al weer 2 jaar zitting als penningmeester.


Collega Dinie helpt overal in het dorp!

Dinie Stegeman is motorfanaat in hart en nieren. Ze rijdt zelf geen motor meer, alleen nog maar als passagier achterop. Ze is jarenlang lid geweest van het bestuur van de motorclub. Tegenwoordig is ze actief bij diverse activiteiten op de crossbaan voor de hapjes en de drankjes.

Op 12-05 catering  bij Vintage Motocross
Op 02-06 catering bij UMX

Beiden georganiseerd door BMAC en MC Ruurlo.

Daarnaast is Dinie een fanatieke vrijwilligster bij Reurpop. Tijdens Reurpop staat muziek, spektakel en theater centraal. Dinie helpt bij dit evenement overal waar het nodig is. Met veel enthousiasme uiteraard!


Linda heeft zich ingezet in Ruurlo

Tijdens het weekend van Reurpop heeft onze collega Linda geholpen op iedere hoek van het terrein. Zo was we backstage en achter de mutenkassa te vinden. Maar ook tijdens het opruimen in de nacht was Linda nog aanwezig.