Het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken, verzekeringen en regiobank

Hypotheek bij Duitse bank?

Wij hebben mogelijkheden hypotheken op Nederlands onroerend goed in de grensstreek onder te brengen bij een Duitse bank. Voor een 10 jaar vaste rente scheelt dit zo'n 1,5%! Maximale financiering mogelijk tot ca. 70% van de waarde van de woning! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rik Steentjes of Bart Berenschot.

Verhoging assurantiebelasting al per 1 januari a.s.

De verhoging van de assurantiebelasting gaat al in op 1 januari, 2 maanden eerder dan gepland. Staatssecretaris Weekers van Financiƫn heeft dat afgesproken met de verzekeringsbranche. Het nieuwe kabinet van VVD en PvdA wilde de assurantiebelasting in maart verhogen van 9,7 naar 21 procent. Dat gaf verzekeringsmaatschappijen de tijd om de nieuwe tarieven door te berekenen. Maar Weekers was bang dat hij veel geld zou mislopen doordat veel verzekerden aan het begin van het jaar de hele jaarpremie konden betalen tegen het oude tarief. De verhoging van de... Lees meer

Steentjes lanceert nieuwe website

Steentjes lanceert haar nieuwe website! Sinds we - als een van de eersten - in 1996 een eigen website "in de lucht" brachten is er veel veranderd. Met deze nieuwe site willen we onze aanwezigheid op internet weer helemaal up-to-date brengen. Dus een site waar u snel en gemakkelijk uw weg vindt. Actuele zaken kunnen we nu nog beter voor het voetlicht brengen en voor u is het een fluitje van een cent om interessante nieuwtjes te delen via de zgn. "social media" zoals bijv. Twitter en Facebook.