Zakelijke verzekeringen

Risico-inventarisatie — Analyse — Uitgebreide rapportage — Adviesgesprek

Ondernemen betekent risico’s nemen. Maar weet u welke risico’s uw onderneming loopt? En als een scenario werkelijkheid wordt, is uw bedrijf dan bestand tegen de (financiële) gevolgen? Wij helpen u bij het in kaart brengen van de risico’s . En vervolgens kiezen we samen voor de beste aanpak om uw bedrijf hiertegen te beschermen.

1. Ken de risico’s van uw onderneming

Een productieproces dat stil komt te liggen, brand, fraude, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers, reputatieschade: het kan allemaal enorme financiële consequenties hebben voor uw bedrijf. Met onze risicoanalyse weet u hoe hoog de directe schade is van deze risico’s, maar ook wat de gevolgschade is, bijvoorbeeld als u uw verplichtingen niet na kunt komen.

2. Hoeveel risico wilt u nemen?

Met onze risicoanalyse kunt u vervolgens slimme keuzes maken om uw bedrijf te beschermen. Per risico kunt u nu het volgende bepalen:

  • Is preventie mogelijk en welke maatregelen moet ik dan nemen?
  • Tot welk kostenniveau kan ik de risico’s zelf dragen?
  • Welke risico’s wil ik verzekeren?
  • Hoe ga ik de risico’s en maatregelen monitoren?

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Wij inventariseren voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

3. Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Wij hebben alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

4. De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

  • de juiste balans tussen premies en risico’s
  • de best passende polisvoorwaarden
  • zeer gunstige premies
  • uitstekende begeleiding in geval van schade

Neemt u voor een vrijblijvend gesprek telefonisch contact met ons op via 0544-372220 of per e-mail : info@steentjes.nl . Uiteraard kunt u ook altijd binnenlopen op onze vestigingen in Eibergen, Groenlo, Lichtenvoorde en Ruurlo.

Logo Erkend MKB-adviseur klein